برگزاری آزمون مرحله اول (آزمون غربالگری) دهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

2 اسفند 1396

به اطلاع می رساند که حیطه" کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم "  جهت مشارکت بیشتر دانشجویان دوره های کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی (Ph.D ) و دستیاران بالینی به حیطه های دیگر دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور افزوده شده است. ضمنا" شرکت دانشجویان مقاطع کارشناسی و دکترای حرفه ای علاقمند به حوزه نوآوری و کارآفرینی نیز در این حیطه بلامانع می باشد.

برگزاری آزمون مرحله اول (آزمون غربالگری)  دهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور:
1)‌ آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در 6 حیطه آموزش پزشکی، استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، فلسفه پزشکی، مدیریت نظام سلامت و کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم برگزار خواهد شد.
2) شرکت دانشجویان کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی(Ph.D) و دستیاران بالینی علاوه بر مقاطع کارشناسی و دکترای حرفه ای علاقمند به حوزه نوآوری و کارآفرینی فقط درحیطه کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم بلامانع می باشد.
3)ثبت نام مرحله اول آزمون (غربالگری) از طریق دانشگاهها  و مانند ثبت نام آزمون های علوم پایه و پیش کارورزی انجام خواهد شد.
4) زمان ثبت نام از تاریخ 28 بهمن تا 2 اسفند سال جاری می باشد.
5) ثبت نام داوطلبان توسط مسئول المپیاد هر دانشگاه انجام خواهد پذیرفت. لذا داوطلبان می‌بایست در بازه زمانی فوق الذکر با مراجعه به مسئول مربوطه در دانشگاه، جهت ثبت نام اقدام نمایند.
6) مسئول المپیاد هر دانشگاه می‌بایست با نام کاربری و کلمه عبوری که از طریق این مرکز در اختیار وی قرار می‌گیرد، از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به آدرس www.sanjeshp.ir  نسبت به ثبت نام داوطلبان اقدام نماید.
7) جهت دریافت نام کاربری و کلمه عبور، مشخصات مسئول المپیاد (نام و نام خانوادگی، شماره تماس مستقیم و همراه و آدرس ایمیل) به رایانامه olampyad@sanjeshp.ir ارسال شود.
8) آزمون مرحله اول در روز جمعه 1397/1/31برگزار خواهد شد.
9) در این دوره، آزمون غربالگری در تمامی دانشگاه‌هایی که دارای متقاضی باشند برگزار خواهد شد. لذا در زمان ثبت نام حتماً حوزه امتحانی داوطلبان مشخص گردد.

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر | ارسال به دیگران