توضیحات مدیرعامل شرکت دانش بنیان زیست فناوری نوین درمان پریستا ویستا درخصوص کیت استخراج اگزوزوم

16 امرداد 1400

سید علیرضا هاشمی مدیر عامل شرکت دانش بنیان زیست فناوری نوین درمان پرسیا ویستا اظهار داشت :شرکت  پرسیا ویستا در اسفند ماه سال 1393 به منظور انجام فعالیت دانش بنیانی سلول های بنیادی، سلول درمانی و مهندسی بافت فعالیت خود را آغاز نمود. این شرکت دانش بنیان هم اکنون در پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر مستقر می باشد.
شرکت زیست فناوری نوین‌درمان پرسیاویستا این افتخار را دارد که انواع خدمات سلولی نظیر ارائه ی انواع رده های سلول های بنیادی و سرطانی، خدمت مبتنی بر محصولات سلولی نظیر اگزوزوم و خدمات مبتنی بر مهندسی بافت را به پژوهشگران ایران و سراسر جهان عرضه کند.
هاشمی افزود: یکی از محصولات نوین این شرکت، کیت استخراج اگزوزوم میباشد. اگزوزوم، ذرات ویزیکولی با اندازه ی نانومتری مستخرج از سلول می باشند که حاوی پیام هایی از سلول مادری خود میباشند و در ارتباطات بین سلولی نقش بسیار مهمی را ایفا میکنند.
مدیر شرکت نوین درمان پرسیا ویستا اضافه کرد:به جز روش استخراج به وسیله ی اولتراسانتریفیوژ که به عنوان روش کنترل مقایسه ای و استاندارد شناخته می شود، بقیه ی روش ها به علت ناکارآمدی، درصد خلوص پایین استخراج اگزوزوم و گران بودن کمتر استفاده می شوند. روش اولتراسانتیرفیوژ برای استخراج اگزوزوم ها به دو مشکل اساسی محدود میباشد، گران قیمت بودن دستگاه اولتراسانترفیوژ و وجود ناخالصی در استخراج اگزوزوم در این روش که این موارد میتواند در روش های درمانی مداخله گر باشند. برای حل این مشکلات، ساخت کیت اختصاصی استخراج اگزوزوم ها منطقی به نظر می رسد. این کیت ضمن استخراج اگزوزوم با خلوص بالا، محدودیت های نیاز به اولتراسانتریفیوژ را برطرف می کند. بنابراین جایگزین بسیار مناسبی برای روش اولتراسانتریفیوژ خواهد بود. اگزوزوم های استخراج شده توسط این کیت میتواند در مطالعات پژوهشی و بالینی مورد استفاده قرار بگیرد.

تاریخ بروز رسانی:   16 امرداد 1400

تعداد بازدید:   ۲