1397/7/30 0:0
معرفی بخش و اعضای هیات علمی گروه بیماری های دهان، فک و صورت
معرفی گروه آموزشی :
رشته بیماری های دهان ، فک و صورت شاخه ای از علم دندانپزشکی است کهدر بوشهر از سال 1392 شروع بکار نموده است و حیطه اصلی فعالیت های این گروه ، توانایی تشخیص و شناسایی و درمان بیماری های مخاط ، غدد بزاقی ، مفصل گیجگاهی قکی و انجام درمان های دندانپزشکی برای مبتلایان به بیماری های سیستمیک می باشد و در حیطه های مطرح شده دارای فعالیت های آموزشی نظری و عملی جهت دانشجویان دکترای عمومی و فعالیت های پژوهشی می باشد .
فیلد های تحقیقاتی گروه :
بررسی ضایعات مخاط دهان (روشهای پیشگیری و درمانهای نوین) -کاربرد لیزر و کرایوتراپی در بیماری های دهان- بررسی انواع درد در ناحیه سر و صورت و درمانهای نوین- اختلالات مفصل گیجگاهی فکی (تشخیص و درمان)- کاربرد طب سنتی و فیتوتراپی در بیماریهای دهان- مطالعات میکروبیولوژی مرتبط با بیماریهای دهان.
برنامه کلی آموزش دانشجویان دکترای عمومی (دوره عمومی ) :
دانشجويان دوره دكتراي عمومي دندانپزشكي، بر اساس کریکولوم جدید، مجموعاً 9 واحد نظري درس بیماری های دهان را در قالب درس دندانپزشکی تشخیصی نظري يك (1 واحد) ، نظري دو (2 واحد)، نظري سه (2 واحد)، نظری چهار ( 1 واحد)، نظری پنج (1 واحد)، نظری شش ( 1 واحد) و یک واحد کارگاهی دندانپزشکی تشخیصی 7،و چهار واحد عملي را در قالب دروس عملي 1 ، 2 و 3( بیماری های دهان عملی یک (1 واحد)، دو و سه (هر کدام 1 واحد)، در 7 ترم اخذ مي نمايند. دانشجویان همچنین موظفند که طبق کریکولوم جدید 6 واحد درس بیماری های سیستمیک را بصورت بیماری های سیستمیک 1 ( 2 واحد)، سیستمیک 2 ( 2 واحد)، سیستمیک 3 ( 1 واحد کارگاهی) و سیستمیک 4 ( 1 واحد کارگاهی) بگذرانند. محتواي دروس نظري شامل شناخت و آگاهي دانشجو از تشخيص بيماريهاي دهان، افتراق آنها از يكديگر، درمان دارويي بيماريهاي متداول دهان و دندان شناخت و آگاهي از ارتباط و اهميت بيماريهاي متداول و مهم سيستميك مرتبط با بيماريهاي دهان ، پيشگيري از بيماريهاي مهم دهان و دندان و تشخيص و درمان ضايعات مهم مخاط دهان در ارتباط با بيماراني كه مشكلات و معضلات پزشكي دارند، مي باشد.
محتواي آموزش درس تشخيص عملي يك شامل آموزش جهت گرفتن تاريخچه پزشكي و دندانپزشكي ، آموزش معاينات داخل و خارج دهان، فراگيري و انجام تستهاي حيات پالپ دندان، شناخت علائم حياتي، و تكميل پرونده تشخيص جهت بيماران مراجعه كننده به بخش مي باشد.
تشخيص عملي دو شامل موارد ياد شده در برنامه آموزشي درس عملي يك به انضمام ارائه ژورنال کلاب در خصوص تشخيص و افتراق بيماريهاي متداول و مهم دهان و دندان و ارائه راه حل هاي درماني مربوط مي باشد.
تشخيص عملي سه علاوه بر مروري جامع بر موارد ياد شده در برنامه عملي يك ، شامل ارائه ژورنال کلاب در خصوص ارتباط بيماريهاي متداول و مهم سيستميك در بيماريهاي دهان و بخصوص براي آن دسته از بيماراني كه معضلات و مشكلات پزشكي دارند، آموزش طريقه نوشتن مشورت نامه هاي پزشكي و ديدن نحوه تشخيص و درمان بيماران مراجعه كننده به بخش كه مبتلا به ضايعات دهان بوده، مي باشد.
|